Ωραιόκαστρο NightTrail 2

oreokastro

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Ο ΠΟ.ΣΥ.Ω σε συνεργασία με τον δήμο Ωραιοκαστρου διοργανώνει τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Ποδηλάτου Βουνού στον ορεινό όγκο του Ωραιοκαστρου.

10348386_446798582122228_3482759886469265211_n

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Σαββατο 5 Ιουλιου 2014

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
Πλατεία Ολυμπιάδος (παιδοπολη) – Ωραιόκαστρο (στο χώρο της εκκίνησης θα υπάρχει έκθεση ποδηλατικών προϊόντων)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία Ολυμπιάδος (παιδοπολη) 2 x 12km = 24km
Η διαδρομή του αγώνα θα είναι άρτια σηματοδοτημένη 3 ημέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα με ειδικά ανακλαστικά σήματα για τον συγκεκριμένο τύπο αγώνα. Για την ασφάλεια των αθλητών θα βρίσκονται στον αγώνα μέλη της ομάδας διάσωσης.


View Ωραιόκαστρο Night Trail in a larger map

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
20:30

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
• ΕΦΗΒΩΝ 15 εως 18 ετών (υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα)
• ΑΝΔΡΩΝ 19 έως 29 ετών
• Κατηγορία 30 εως 39 ετων
• Κατηγορία 40 έως 49 ετών
• Κατηγορία + 50
• Κατηγορία Νεανίδων/Γυναικών (1 κατηγορία)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και φυσική κατάσταση και η εμπειρία τους μπορεί να βοηθήσει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας νυχτερινής trail διαδρομής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ανήλικοι από 15 μέχρι 18 χρονών με την παρουσία κηδεμόνα, που θα υπογράψει σχετική δήλωση. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (κράνος και ειδικό φωτιστικό σώμα) και τα ποδήλατά τους να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα (πριν την εκκίνηση όλοι οι αθλητές θα ελεχθούν αν ο εξοπλισμός τους είναι πλήρης για τον συγκεκριμένο τύπο αγώνα σε περίπτωση που δεν είναι και έχουν δηλώσει συμμέτοχη ήδη ο διοργανωτής δεν είναι υποχρεωμένος να τους επιστρέψει το αντίτιμο της συμμετοχής)

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗ
Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα σε περίπτωση που δεν είναι σίγουροι για την φυσική τους κατάσταση.
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς του εξοπλισμού τους από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας καθώς και τις συνέπειες αυτών.
Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον και δε σε συνθήκες νύχτας , έχουν την ανάλογη εμπειρία, είναι ασφαλισμένοι για την περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν.
Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ’ αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ο διοργανωτής μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιήσει την διαδρομή αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας δολιοφθοράς σήμανσης ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.(η διαδρομή θα περάσει τελευταίο τεχνικό έλεγχο 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

button

Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να υποβληθούν για όλους ως εξής:
1) με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]www.mtbr.gr/nighttrail[email protected]
2) στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την εκκίνηση
Όλοι οι αθλητές ανεξαιρέτως που θέλουν να συμμετέχουν, θα συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση στη γραμματεία, υπογεγραμμένη ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και ότι είναι άνω των 18 ετών.
Οι ανήλικοι κάτω των 18 θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη και υπογεγραμμένη δήλωση (συναίνεσης-συμμετοχής) από τον κηδεμόνα τους, η οποία θα είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια αρχή (ΚΕΠ, Αστυνομία, Δήμος) που θα αναφέρει ότι επιτρέπουν να συμμετέχει στον παραπάνω αγώνα.
Σε περίπτωση φθοράς του εξοπλισμού (ποδήλατο) ή ατυχήματος του αθλητή-αθλήτριας δεν θα φέρει καμία ευθύνη ο διοργανωτής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 10 μέσω ιντερνετ με κατάθεση σε λογαριασμό (θα δοθεί ξεχωριστά τις προκήρυξης) έως 2 μέρες πριν τον αγώνα, 15€ την μέρα του αγώνα στην γραμματεία, ανα /αθλητή – τρια

Όσοι επιθυμείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης και να προπληρώσετε τη συμμετοχή σας, η κατάθεση θα πρέπει να γίνει σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας  741/48000529. (Θα σας εμφανίσει σαν κάτοχο του λογαριασμού τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.  Το mtbr.gr δεν έχει ουδεμία σχέση με τις καταθέσεις/πληρωμές/χρήματα και μην δώσετε ποτέ σε κανέναν χρήματα ο οποίος θα χρησιμοποιήσει σαν πιθανή δικαιολογία την σελίδα μας.  Συνεισφέρει μόνο με τις on line συμμετοχές για την διευκόλυνση σας και των διοργανωτών.

Η on-line δήλωσή σας δεν απαιτεί να έχετε προπληρώσει τη συμμετοχή σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:
Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αγωνιζόμενος επιτρέπει στον διοργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπησή του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς και προωθητικούς λόγους.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας .

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος Νικητής κάθε κατηγορίας κύπελλο και χρυσό μετάλλιο
2ος Νικητής κάθε κατηγορίας αργυρό μετάλλιο
3ος Νικητής κάθε κατηγορίας χάλκινο μετάλλιο

Με εκτίμηση και αθλητικούς – ποδηλατικούς χαιρετισμούς