ΜΤΒ-ΒΑΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
2ος Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας «ΜΤΒ-ΒΑΟ», 29-4-2018

Ο Β.Α.Ο. σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών (ΚΕΥΝΣ) διοργανώνει αγώνα ορεινής ποδηλασίας, διασυλλογικό στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων και Μίνι στο δάσος του Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 π.μ. 300 περίπου μέτρα μετά το Κολυμβητήριο Συκεών επί της οδού Καππαδοκίας.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η διάδοση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας, η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και ειδικότερα η κινητοποίηση για την προστασία και διάσωση του περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Κυριακή 29-4-2018
9:00-10:30 Εγγραφές αθλητών
11:00 Εκκίνηση Παίδων
12:00 Εκκίνηση Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασ.
12:45 Εκκίνηση Μίνι Μεγάλα
13:15 Εκκίνηση Μίνι Μικρά
Απονομές Αμέσως μετά το πέρας των αγώνων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή είναι 2 χιλιόμετρα, αγώνας cross country.
(Επισυνάπτονται σχετικοί χάρτες-υψομετρικά της διαδρομής)
http://www.mapmyride.com/workout/2811758068…
Η διαδρομή θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη απ το πρωί του Σαββάτου και θα υπάρχει 1 σταθμός υδροδοσίας στο χώρο της αφετηρίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:
Διασυλλογικός
Παίδων 5 στροφές (διάρκεια αγώνα 0:45-1:00)
Παμπαίδες-Κορασ-παγκ. 4 στροφές (διάρκεια αγώνα 0:30-0:45)
Μίνι Μεγάλα 3 στροφές (διάρκεια αγώνα 0:20-0:40)
Μίνι Μικρά 2 στροφές (διάρκεια αγώνα 0:15-0:30)

Μετά τον τερματισμό του πρώτου, όλοι οι αθλητές θεωρούνται τερματίζοντες, ανεξάρτητα των στροφών που τους υπολείπονται. Ο αγώνας τελειώνει με τον τερματισμό του πρώτου αθλητή.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Βραβεύσεις σε όλες τις κατηγορίες:
1ος κύπελλο και μετάλλιο
2ος μετάλλιο
3ος μετάλλιο
4ος, 5ος, 6ος, δίπλωμα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2018. Σε περίπτωση που η ΕΟΠ δεν έχει αποστείλει το δελτίο, βεβαίωση της ότι έχει εκδοθεί.
Ο διοργανωτής σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για τον διασυλλογικό αγώνα τα σωματεία θα πρέπει να στείλουν την δήλωση συμμετοχής τους στο ([email protected]) ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, μέχρι Τετάρτη 25/4/2018 το μεσημέρι.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ
Ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

SHARE