Συνέχεια προετοιμασίας για το 7o SMF

7th sfendami mountain festival S.M.F
20-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

● To Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών –Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη , ασφάλεια και επικοινωνία της διοργάνωσης του 7o SMF sfendami mountain festival για της 20-21 Απριλίου .Η έμπειρη ομάδα του τμήματος Κατερίνης μαζί με τα μέλη της θα βρίσκεται για το διήμερο στον χώρο του προφήτη Ηλία και στην εξέλιξη των αγώνων του διημέρου θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία των διαδρομών για να επέμβουν όπου και όποτε χρειαστεί καθώς θα καλύψει και τις επικοινωνίες του διημέρου με τα άρτια τεχνικά καταρτισμένα μέλη του.

● Oκταμελή αποστολή από την Ρουμανία βρέθηκε στην Σφενδάμη για τα γυρίσματα εκπομπής που θα προβληθεί στην χώρα τους με θέμα το 7o sfendami mountain festival και το ποδήλατο από το PRO TV . Η αποστολή θα επιστρέψει τον Απρίλιο για να καλύψει το φεστιβάλ με αποστολή και αθλητών από την Ρουμανία.

● Για αυτά και άλλα πολλά όπως και για της εγγραφές που είναι σ εξέλιξη να έχουν ξεπεράσει της 160 και της εταιρίες που έχουν δηλώσει παρουσία στο 7ο smf έως τώρα να είναι περισσότερες των 18 ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.sfendami.gr

SHARE