Στο Κιλκίς το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ, στις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων – Μάστερς, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους «Α.Σ. ΑΙΑΣ» .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΟΠΟΣ: ΚΙΛΚΙΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Λόφος Αγίου Γεωργίου ΚΙΛΚΙΣ


Προβολή Mtbr.gr Spots σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: αγώνας cross country, μήκος του γύρου 4,3 χλμ. Για όλες τις κατηγορίες θα γίνει και ένα starting loop 750 μ.

10:30 εκκίνηση Παίδες – Γυναίκες – Νεάνιδες – Κορασίδες, (διάρκεια αγώνα 1:00΄)

11:45 » Μάστερς, (διάρκεια αγώνα 1:15΄)

13:15 » Άνδρες – Έφηβοι (διάρκεια 1:30΄)

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: επί τόπου μετά το πέρας των αγώνων στις 15:00 – 15:30.

Τα Σωματεία με τους αθλητές τους να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές – παραλαβή αριθμών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2013. Η Ένωση δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με Φαξ ή email στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21-2-13 (2 το μεσημέρι).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ανάρτησή τους στο site της Ένωσης. www.epsmath.g

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1ος Νικητής Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα, 4ος,5ος,6ος,Διπλώματα.

Η απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. ΑΝΔΡΕΣ, ΜΑΣΤΕΡΣ : 10

2. ΕΦΗΒΟΙ, ΠΑΙΔΕΣ : 8

3. ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : 5

Με απόφαση του Δ.Σ. Ε.Ο.Π. 21-11-12, η κατηγορία Εφήβων μπορεί να συγχωνευτεί με την κατηγορία Ανδρών και κατ΄ επέκταση η κατηγορία των Παίδων με των Εφήβων. Επίσης οι κορασίδες μπορούν να συγχωνεύονται με τις νεάνιδες και οι νεάνιδες με τις γυναίκες. Κάτι τέτοιο θα μπορεί να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π.

Για τις Γυναίκες-Νεάνιδες που δεν θα συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό θα υπάρξει κοινός αγώνας με τους Παίδες, κοινή κατάταξη, αλλά ξεχωριστή βράβευση (κανονισμοί Ε.Ο.Π. συμμετοχές, άρθρο 1.4.020). Η κατηγορία των Κορασίδων σε περίπτωση μη συμπλήρωσης θα τρέξει τον Σεπτέμβριο με τους Παμπαίδες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

Η Ε.Ο. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ θα καλύψει τα Σωματεία εκτός Θεσσαλονίκης βάση χιλιομετρικής απόστασης με 0,20 € ανά χιλιόμετρο για καύσιμα αυτοκινήτου και τα έξοδα των διοδίων, με την προσκόμιση των αποδείξεων (ένα αυτοκίνητο ανά τέσσερα άτομα).

Δικαιολογείται διανυκτέρευση για μετακίνηση πάνω από 120 χλμ. και η πληρωμή θα γίνεται με φωτοτυπία τιμολογίου του Ξενοδοχείου. Επίσης η αποζημίωση των συλλόγων ορίζεται στα 30 Ευρώ το άτομο (ένας συνοδός ανά 4 αθλητές).

Για το ποσό που δικαιούται κάθε Σύλλογος θα πρέπει να καταθέσει γραμμάτιο είσπραξης εντός 5 ημερών κατόπιν επικοινωνίας με την Ε.Ο.Π.

Weather Forecast Για την ημέρα του αγώνα.

Πηγή: Podilatis.com

SHARE