ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – HELLAS SALAMINA ISLAND MTB RACE UCI C3-28-2-2016

Απόλυτα επιτυχημένο και το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας
«Hellas Salamina Island MTB UCI Races – February 2016»

Το διήμερο 27 – 28 Φεβρουαρίου, μετά από τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα ποδηλατικών αγώνων πολύ υψηλού επιπέδου, πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελευταίοι αγώνες με συμμετοχές 40 αθλητών – αθλητριών από όλον τον κόσμο και των αθλητών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Στους άνδρες, κυριάρχησε ο Εσθονός Martin Loo με χρόνο 1.29.15 το Σαββάτο και 1.18.42 την Κυριακή. Από ελληνικής πλευράς, ο Δημήτρης Αντωνιάδης ήταν 3ος και 2ος , ο Χαρούν Μολά 9ος και 5ος και ο Αλέξανδρος Βροχίδης 10ος και 4ος

Στις γυναίκες, κυριάρχησε το Σαββάτο η Ουκρανή Iryna Popova με χρόνο 1.34.42 και την Κυριακή νικήτρια ήταν η Γερμανίδα Hanna Klein με χρόνο 1.21.39. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια, Βαρβάρα Φασόι, κατετάγη 6η με χρόνο 1.42.13.

Στους εφήβους, το Σαββάτο κέρδισε ο Ουκρανός Pavlo Lukan με χρόνο 1.10.10 και την Κυριακή ο Γερμανός Florian Reickle με 1.01.38. Ο Έλληνας αθλητής, Ορφέας Συρίγος το Σαββάτο ήταν 3ος και την Κυριακή 2ος, βελτιώνοντας σημαντικά και τον χρόνο του.

Στην παράλληλη διοργάνωση του Διασυλλογικού Αγώνα μικρών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, νικητές στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων, Πανκορασίδων και Μίνι Mεγάλα αγόρια αναδείχθηκαν αθλητές του Παράδεισου, στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια από τον Παναθηναικό, στις Νεάνιδες από την ομάδα του Πρωτέα, στα Μίνι μικρά αγόρια από την ομάδα του Κρόνου και στα Μίνι μικρά κορίτσια από την ομάδα Πελοτόν.

Μετά το τέλος των αγώνων οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των αγώνων επί 4 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, που τους έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια τους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην Βραζιλία και να ανταγωνιστούν αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο μεγάλος νικητής των δύο αγώνων Martin Loo δήλωσε ότι η διοργάνωση, ο αγωνιστικός χώρος και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικά για τη διεξαγωγή των ποδηλατικών αγώνων και ότι θα ήθελε να συμμετάσχει και σε επόμενες αθλητικές διοργανώσεις στη Σαλαμίνα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες κατά τη διάρκεια όλου του μήνα και θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!

Χορηγοί υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι: GROUVAS BIKES, KSports, ROTOR, LEZYNE, SALICE, WTB, THULE, HAIBIKE, MAGURA, KMC, FI’ZI:K, COMPRESSPORT, LIAROS BIOMEDICAL CLINIC, BLUE STAR FERRIES


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – HELLAS SALAMINA ISLAND MTB RACE UCI C3-28-2-2016

JUNIOR MEN RESULTS XCO – 28-2-2016

MEN RESULTS XCO – 28-2-2016

WOMEN RESULTS XCO – 28-2-2016