Αποτελέσματα ΕΠΣΜΑΘ – Κιλκίς Mtb – 24/02/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΥΡΑ 9
Τ.Κ. 546 36 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 2310 200-160, FAX 2310 200-159 email: [email protected]

Αρ. Πρωτ. -109 – Θεσσαλονίκη, 25 Φεβρουαρίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Με την άριστη συνεργασία των τοπικών Συλλόγων Α.Σ.ΑΙΑΣ και Σ.Φι.Π. ΚΙΛΚΙΣ, διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών – Εφήβων – Παίδων και Μάστερς την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στο Λόφο του Αγ.Γεωργίου στο Κιλκίς.
Οι αγώνες διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία, τους απόλαυσαν αθλητές και θεατές, αφού κατά κοινή ομολογία των αθλητών που συμμετείχαν η διαδρομή αποτελούσε τον ορισμό του Cross Country, πολύ τεχνική με πολύ ένταση και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ανάλογες διαδρομές διεθνών αγώνων.
80 περίπου αθλητές έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα από τα σωματεία: ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΡΗΣ, ΒΑΟ, ΒΕΛΟΣ, ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΟΚ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, ΣΙΘΩΝ και ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με την κατηγορία των Παίδων και Γυναικών οι οποίοι έκαναν 4 στροφές στην διαδρομή του αγώνα. Το πρωτάθλημα Παίδων ΜΤΒ, κέρδισε ο αθλητής Πάσχος Σταύρος του ΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ τερματίζοντας πρώτος με δεύτερο τον συναθλητή του Γεωργιάδη Γεώργιο και τρίτο τον Γκόγκα Γεώργιο του ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ.
Στις Γυναίκες Πρωταθλήτρια βγήκε η Πλεσιώτη Δήμητρα, δεύτερη η Σαριβασιλείου Ζωή και τρίτη η Πομπιέρη Μαγδαληνή, αθλήτριες όλες του ΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ.
Στη συνέχεια εκκίνησαν οι Μάστερς με Πρωταθλητή για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου από τα Χίλια Δέντρα, δεύτερος γενικής ο Κάσπαρης Παναγιώτης του ΗΡΑΚΛΗ, και τρίτος ο Γεωργαλάς Ελευθέριος του ΑΡΗ.
Η Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. βράβευσε τους Μάστερς ανά ηλικιακή κατηγορία (30+,40+) Έτσι αντίστοιχα χρυσά μετάλλια έλαβαν οι: Παπαϊωάννου Βαγγέλης – ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ, Γεωργαλάς Ελευθέριος – ΑΡΗΣ. Αργυρά οι: Κάσπαρης Παναγιώτης – ΗΡΑΚΛΗΣ, Ιωαννίδης Γρηγόρης – ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ. Χάλκινα οι: Γεωργάκης Σπύρος – ΒΕΛΟΣ, Μουσούρης Μιλτιάδης – ΠΑΟΚ.
Οι αγώνες έκλεισαν με την κατηγορία Ανδρών και Εφήβων που έκαναν 5 φορές την διαδρομή. Στους Έφηβους τον τίτλο του πρωταθλητή πήρε και φέτος ο Βροχίδης Αλέξανδρος του Α.Σ.ΑΡΗ με διαφορά 3 λεπτών από τον δεύτερο συναθλητή του Λουτζίδη Ανδρέα και τρίτο τον Μεταλλίδη Χρήστο του ΒΕΛΟΥΣ. Ενώ στους Άνδρες ο Βαλκανιονίκης πρωταθλητής μας Αντωνιάδης Δημήτρης από τους ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ κατέκτησε επάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή με διαφορά 9 λεπτών από τον δεύτερο συναθλητή του Χασαπίδη Δημήτριο και τρίτο τον Ιορδανίδη Αλέξανδρο από τα ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ.

Οι απονομές έγιναν επί τόπου στο τέλος των αγώνων από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Θ. Τιμαμόπουλο, την πρόεδρο του Βέλους και μέλος της ΕΟΠ κ. Κάτια Δάκου, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Ρέππα, τον πρόεδρο Τ.Ε. κ. Σταμ.Γιαννόπουλο, τον εκπρόσωπο της ΕΠΟΜΕΑ ιατρό κ. Γρηγόρη Μωυσίδη, τον πρόεδρο του Σ.Φι.Π. ΚΙΛΚΙΣ κ. Θεοδ.Αραμπατζή και τον εκπρόσωπο του ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ κ. Αλέξανδρο Παυλίδη.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πρόεδροι – μέλη συλλόγων, γονείς, φίλοι του αθλήματος.
Σημαντική η βοήθεια από τα μέλη της Επίλεκτης Ομάδος Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης και Σιντικής, του Συλλόγου «Μακεδονία» Προστασίας Πρασίνου-Δασών Θες/νίκης και ευρύτερης περιοχής, του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαικού (ΟΦΚΑΘ), του Δήμου, της Τροχαίας και Δασαρχείου Κιλκίς, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά που με την άρτια οργάνωση τους, και την αμέριστη υποστήριξή τους, συντέλεσαν ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες με επιτυχία.

Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα Action Bike, Ποδηλάτης, Red zeppelin, το μέλι Μπαρμπαρούσης, το Οινοποιείο «Κυρ-Γιάννης», τον Ξενώνα Γουμένισσας «Δημοσθένη», την Nutrixxion και την εταιρεία «Pianeta gusto» για την στήριξή τους.

Επισυνάπτονται αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων.

Kilkis-MTB 2013-Masters
Kilkis-MTB 2013-Men
Kilkis-MTB 2013-Women
Kilkis-MTB 2013-Paidon
Kilkis-MTB 2013-Juniors

SHARE