ΕΠΣΜΑΘ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ), το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου 2016.
Παράλληλα με τους αγώνες πρωταθλήματος την Κυριακή 6 Μαρτίου διοργανώνεται και Open αγώνας (Λαϊκός).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
ΤΟΠΟΣ: ΣΕΙΧ ΣΟΥ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Τέρμα ΠΕΡΡΑΙΒΟΥ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Αγώνες πρωταθλήματος cross country 5 klm
epsmath-5k epsmath-5k2
Σάββατο 5 Μαρτίου:
Παίδων-Γυναικών-Νεανίδων-Μάστερς
Ώρα εκκίνησης:
15:15 Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες, 3 στροφές
16:30 Μasters, 4 στροφές

Κυριακή 6 Μαρτίου:
Ανδρών-Εφήβων
Ώρα εκκίνησης:
10:00 Άνδρες, 5 στροφές
11:45 Έφηβοι, 4 στροφές
13:00 Οpen Αγώνας (Λαϊκός) Ορεινής Ποδηλασίας, 2 στροφές

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Επί τόπου μετά το πέρας των αγώνων.
Τα Σωματεία με τους αθλητές τους να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές και παραλαβή αριθμών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2016.
Η Ένωση δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Στον Οpen αγώνα (Λαϊκός) μπορούν να τρέξουν από 15 χρονών και άνω. Για τους ανηλίκους θα πρέπει στο σχετικό έντυπο συμμετοχής να υπογράφει και ο κηδεμόνας αναγράφοντας και τον αριθμό της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν ειδική φόρμα συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι σε θέση να αγωνισθούν.
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για όλες τις κατηγορίες με Φαξ στο 2310 200159 στα γραφεία της Ένωσης ή email στο [email protected] το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 02-03-2016.
Στον Open αγώνα (Λαϊκό) η συμμετοχή είναι 10 ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλνονται στο fax: 2310200159 ή με mail στο [email protected] μέχρι την Πέμπτη 03-03-2016.
Επίσης στον Open αγώνα (Λαϊκός – από 15 και άνω) θα γίνονται δεκτές συμμετοχές και επί τόπου στη γραμματεία του αγώνα, το αργότερο μέχρι τις 12:00 π.μ. της 06.03.2016.
.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
1ος Νικητής ανά κατηγορία Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα, 4ος,5ος,6ος, Διπλώματα.
OPEN-ΛΑΪΚΟΣ
1ος Νικητής ανά κατηγορία κύπελλο, χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα.
Κατηγορίες: 15-18, 19-29, 30+, 40+, 50+, 60+.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον έξι συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Η Ε.Ο. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ θα καλύψει τα καύσιμα και διόδια αυτοκινήτου στα Σωματεία εκτός τόπου διεξαγωγής των αγώνων βάση χιλιομετρικής απόστασης με 0,20 € ανά χιλιόμετρο (ένα αυτοκίνητο ανά τέσσερα άτομα).
Δικαιολογείται διανυκτέρευση για μετακίνηση πάνω από 120 χλμ.
Η αποζημίωση των συλλόγων ορίζεται στα 30 Ευρώ το άτομο (ένας συνοδός ανά 3 αθλητές).
Μετά το τέλος των αγώνων θα αποστείλετε στην ΕΟΠ το σύνολο των χιλιομέτρων που διανύθηκαν, τα έξοδα διοδίων εφόσον υπάρχουν, τον αριθμό των ατόμων και η πληρωμή θα γίνεται με την κατάθεση των σχετικών παραστατικών (τιμολόγια, κλπ.)
Ακολούθως θα ενημερώνεστε από την Ομοσπονδία για το ακριβές ποσό που δικαιούστε, ώστε να συμπληρώνετε το σχετικό γραμμάτιο είσπραξης και να το υποβάλετε.